Indsatsområder / Seminar om forebyggelse 2020

SEMINAR OM FOREBYGGELSE 13.-14. januar 2020

UDSOLGT

FÆLLESSKAB SOM SOCIAL INTERVENTION.

Arrangører: DPU, Århus Universitet, Hillerødsholmskolen, Hillerød kommune & EU projektet Cohesion.

- Få viden om forebyggelse og fællesskaber du kan bruge i praksis, og et netværk du kan bruge i din hverdag.
 
Tilmelding er LUKKET pga konferencen er udsolgt.
 
 
Mange sociale interventioner har fokus på problemer hos de unge og er ofte meget individualiseret. Hvad sker der, når indsatsen er en invitation til et fællesskab? Det er forskere og praktikere på tværs af to byer ved at undersøge. Forebyggelse og fællesskabende praksis handler om at skabe inkluderende fællesskaber, som giver de unge, forældre, myndigheder og lokalsamfund nye muligheder for at handle sammen. Få midtvejsresultaterne, vores viden og best practice.
 
Seminaret er særlig relevant for folkeskoler, privatskoler, SSP, uddannelsesinstitutioner, pædagoger, inklusionspædagoger, socialpædagoger, klubmedarbejdere, ungdomsvejledere, psykologer, integrationskonsulenter, forskere, kirker, trossamfund, boligforeninger, politi, gadeplansmedarbejdere, socialrådgivere, frivillige, embedsmænd og politikere.

Seminaret er en del af forskningsprojektet ”Brobygning og fællesskabende praksis”, der er forankret på DPU, Aarhus Universitet. Forskningsprojektet er finansieret af Velux-Fonden, og involverer Den Sociokulturelle Landsby, Street-Lab fra Hillerød, samt Gadepulsens Projekt Aktive Drenge, fra Nørrebro. Hensigten er at dele forskningsresultater, metoder og erfaringer til hele Danmark.

Seminaret er sammensat af foredrag, paneldebatter og workshops ved professionelle og førende forskere, som arbejder med børn og unge, og deres familier. Efter alle oplæg har du mulighed for at stille fremadrettede og kritiske spørgsmål om problemstillinger med direkte relevans for dit eget arbejde.
 
Dato: 13-14. januar 2020 begge dage kl. 8:30-16:30
Tilmeldingsfrist: fredag d. 10. januar
Sted: Hillerødsholmskolen, Hillerødsholmsalle 2, 3400 Hillerød
Pris: 750 kr. eks. moms, inklusiv to dages seminar og fuld kost.
Kontakt: Mikael Holm Conner, mhoa@hillerod.dk, 7232 8946, Basen Hillerød Kommune
ProgramTryk her for at se fuldt program for Seminar om forebyggelse: Fællesskabende praksis på tværs af kommune, private, og frivillige aktører

Forbehold for ændringer.
Basen Hillerød SSP | Møllestræde 13b, 3400 Hillerød - DK | Tlf.: 7232 5214